Комунальне підприємство "Турійська лікарня планового лікування"

Всесвітній день медичної сестри

Серед найпошанованіших професій медичної сфери давно зайняла своє почесне місце професія сестри медичної. Адже ця ланка охорони здоров’я – найближча до пацієнта.

Так, лікар призначає лікування, але виконують це призначення сестри медичні, які і вдень і вночі безпосередньо контактують з хворими. Тому невипадково ми так часто називаємо їх цим лагідним, добрим словом. У силу професійних обов’язків вони не тільки вміло, безболісно роблять ін’єкції, а й часто стають розуміючими, мудрими психологами, які в потрібний момент розрадять і втішать душу хворої людини.

Напередодні професійного свята медичної сестри у конференц-залі КНП «Турійська ЦРЛ» ТРР відбулись урочисті збори, де з найщирішими привітаннями виступили головний лікар Мельничук П.М. та голова профспілки Гонтарук В.Ю.

За плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди всесвітнього дня медичної сестри було нагороджено грамотами сестер медичних: Троцюк Вікторію (терапевтичне відділення), Мороз Людмилу (хірургічне відділення), Поворознік Оксану (Інфекційне відділення), Троць Інну (приймально-діагностичне відділення), Ляховську Валентину (педіатричне відділення), Дутік Галину (поліклінічне відділення). Також від профспілкового комітету вони отримали грошову винагороду.