Комунальне підприємство "Турійська лікарня планового лікування"

12 травня – Всесвітній день медичної сестри.

Цьому святу фактично вже більше 100 років, хоча офіційно воно було засноване тільки в 1971 році. День медичної сестри відзначається з моменту об’єднання сестер милосердя з 141 країни в професійну громадську організацію – Міжнародну раду медичних сестер.

Чи варто сказати, як багато сьогодні в охороні здоров’я залежить від жінок, які щохвилини стоять на сторожі життя та здоров’я пацієнтів лікарень? Медичні сестри – це руки немічного, очі незрячого, підтримка дитині, джерело знань і впевненості для молодої матері.

Тож у Міжнародний день медичної сестри прийміть щирі вітання, шановні сестри медичні Турійщини, та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, Ваші талановиті руки, які дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення!

Від усієї душі бажаємо усім Вам невичерпної енергії, доброти, любові та справжнього людського щастя, гідної, більш високої оцінки важкої і необхідної праці на державному рівні, особливо у нинішній непростий час боротьби з небезпечним захворюванням. Доброго усім здоров’я, миру та злагоди, всіляких успіхів у благодійній справі охорони здоров’я наших земляків!

З повагою, головний лікар КНП  «Турійська ЦРЛЛ» ТРР Петро Мельничук, голова профспілкової організації медичних працівників Валентина Гонтарук.