Комунальне підприємство "Турійська лікарня планового лікування"

В КП «Турійська лікарня планового лікування» розпочинає свою роботу косметологічний кабінет

15.02.2021 р. в КП «Турійська лікарня планового лікування» розпочинає свою роботу косметологічний кабінет, в якому буде проводитись шугаринг. Дану послугу буде надавати сертифікована сестра медична поліклінічного відділення Носко Ірина.

 

Запис проводиться за тел. 0678417441

Що таке шугаринг?

Шугаринг — це епіляція спеціальною цуковою пастою. Вона більш безпечна, ніж, наприклад гоління. Ефект тривалий, волосся після процедури стає тонше й рідше, що допомагає скоротити кількість процедур. Шугаринг — це один із найбезпечніших способів видалення волосся.

Важлива інформація від майстра !

(актуальні питання від клієнтів)
укрова паста готується перед епіляцією, чи це готовий засіб?

і, професійні майстри не варять пасту самі, а користуються спеціальними засобами. Вони сертифіковані та перевірені на якість та безпеку. Зі своїми постачальниками я працюю вже не перший рік, тому впевнена, що депіляція на їх базі пройде без травм та небажаних наслідків.

-чи існує якась особлива підготовка клієнта до проведення процедури?

аме складне для клієнтів — це відростити волосся. Багатьом здається, що воно має бути дуже довгим для проведення епіляції, але це не зовсім так. Достатньо довжини в 5 мл. Це елементарно має бути чисте тіло, бажано прийняти попередньо душ із застосуванням скрабу. Дуже важливо не наносити ніяких кремів та лосьйонів, адже вони впливають на ефективність процедури.

-чи є  протипоказання до процедури?

ак, є ряд хвороб, при яких ні в якому разі не можна застосовувати шугаринг. Це, наприклад, лімфостаз, варикоз на пізніх стадіях, коли є травми,пошкодження шкіри, алергічні реакції. Що стосується вагітних, то якщо жінка до вагітності постійно робила цукрову епіляцію, тоді можна й далі її застосовувати. Якщо це вперше — то не варто.

-шугаринг відомий в Україні вже досить тривалий час. Щось змінюється в цій сфері, вводяться якісь інновації?

-таке поняття як протокол проведення процедури, по якому майстри працюють. Він майже не змінюється. Нововведення, як правило, стосуються засобів, які використовуються при шугарингу, та техніки видалення небажаного волосся. Я постійно відвідую різні майстер-класи, адже там можна обмінятись своїм досвідом та дізнатись про щось нове.

Раді будемо вас бачити!