КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТУРІЙСЬКА ЛІКАРНЯ ПЛАНОВОГО ЛІКУВАННЯ"

«Дорога до серця»

06 червня цього року Турійська лікарня отримала благодійну допомогу у вигляді двох апаратів: аналізатор електролітів крові «E-Lyte Plus», вартістю 111тис. 550грн та апарат для комбінованої фізіотерапії (ультразвук та електро) «Soleo Sonostim», вартістю 82тис.грн.

Вручення обладнання відбулось в конференц-залі лікарні. А доручено дану місію було двом радникам нинішнього очільника Волинської області Савченка Олександра Ілліча – Цьось Валентину Івановичу та П'ятигорцю Денису Миколайовичу.

Першим виступив Валентин Іванович, який також є представником підприємства WOG, і сказав, що даний подарунок ми змогли отримати завдяки щорічній акції «дорога до серця», яку проводить WOG, і яка проводиться вже 11 років поспіль. Він наголосив, що цього року зібрали більше 1 млн грн, з яких майже півмільйона пішло на Волинську область, в тому числі і на Турійську ЦРЛ на закупівлю даного обладнання.

Одне сердечко, яке ви можете придбати на заправній станції вартує лише 5 грн, це невеликі гроші, а по результатах вийшла сума. Бо кожен може долучитись до даної акції. І вцілому зібрали кошти на дуже хорошу справу.

Денис Миколайович нагадав про проект Світового банку, згідно якого виділено 30 млн доларів США на зміцнення матеріально-технічної бази первинного, вторинного та третинного рівнів надання медичної допомоги.

На врученні також був присутній Турійський голова Безсмертний Олексій Миколайович, який подякував від імені громади, назвавши цей подарунок жестом доброї волі.

На заключення гостям ще раз подякував головний лікар Петро Мефодійович та повів їх на екскурсію нашою лікарнею.