Комунальне підприємство "Турійська лікарня планового лікування"

День медичної сестри

12 травня, вже котрий рік поспіль, в Україні святкують Всесвітній день медичної сестри. В цей день самі щирі вітання і слова вдячності лунають для медичних сестер. Адже Ваш високий професіоналізм, готовність завжди прийти на допомогу, щире співчуття, турбота і сердечна співучасть – це головна опора медицини.

         Давно відомо, що вибір професії є вибір долі. Медичний працівник – одна з найгуманніших професій на Землі. В усі часи медичні сестри були, є і будуть зосередженням милосердя. І мабуть, невипадково, що нелегка місія медичної сестри здебільшого лягає на тендітні жіночі плечі.

         Лікарі вже давно переконалися, що добрих результатів лікування можна очікувати лише тоді, коли їхній професіоналізм поєднується з професіоналізмом і відданістю справі медичних сестер.

         Професія медичної сестри об’єднує людей з чистим, відкритим серцем, небайдужим до чужого горя, до чужої біди, готових завжди прийти на допомогу в скрутну хвилину порадити, розрадити, полегшити страждання.

         Шановні медичні сестри! Ви завжди поруч при появи людини на світ, супроводжуєте її на довгій ниві життя, допомагаєте і вселяєте їм впевненість у власних силах, щедро ділитися своїми професійними знаннями, вмінням і теплом власної душі.

         Дозвольте побажати Вам, дорогі наші колеги, миру і благополуччя, добробуту і здоров’я, терпіння і наполегливості. Нехай доля посміхається Вам, людям в білих халатах, весняним сонцем, привітними друзями, підтримкою рідних та близьких.

         Тож, приймайте найщиріші вітання в день Вашого професійного свята від усіх, з ким ви були поруч, коли вони цього потребували. Нехай і подальші Ваші трудові будні будуть такими ж прекрасними, як пісня.

         Цього року  з нагоди Міжнародного дня медичної сестри нагороджено Почесною грамотою Управління охорони здоров’я за високопрофесійне виконання службових обов’язків відданість справі, активну громадянську позицію старшу сестру медичну терапевтичного відділення Турійської ЦРЛ Панасюк Наталію Анатоліївну.