Комунальне підприємство "Турійська лікарня планового лікування"

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко відвідав Турійський район

20 березня голова облдержадміністрації відвідав Турійщину, аби оглянути об’єкти будівництва, що реалізуються в районі за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Під час цієї робочої поїздки Олександр Савченко завітав у Турійську центральну районну лікарню, де він побачив, що зроблено, відвідав хірургічне, терапевтичне та педіатричне відділення, у яких протягом останніх 5 років було зроблено капітальний ремонт. Показали голові ОДА отримане обладнання для проведення гемодіалізу та палати, в яких воно буде розміщено та на даний час триває ремонт.

Головний лікар наголосив на тому, що заклад потребує ремонту покрівлі. Уже зроблена проектно-кошторисна документація на термомодернізацію та заміну шатрової покрівлі головного корпусу ЦРЛ. Планують це здійснити за рахунок коштів субвенції на соціально-економічний розвиток територій.Також на даний рік заплановано проведення оцифровки рентгенустановки, на що мають бути виділені гроші з обласного та районного бюджетів.

До слова, на території районної лікарні триває реконструкція Турійської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, тож, користуючись нагодою, очільник області оглянув як триває будівництво приміщення майбутнього медзакладу, що обслуговуватиме жителів Турійської громади.