Комунальне підприємство "Турійська лікарня планового лікування"

Меценати

30 червня в конференцзалі Турійській ЦРЛ відбулась зустріч з представниками Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Були присутні Рубльов В’ячеслав Володимирович – радник голови ОР І.Палиці, Костриченко Сергій Володимирович – керівник центральної філії Фонду, Власюк Сергій Сергійович – голова Турійської районної організації політичної партії Українських патріотів «Укроп», Мазурак Олена Анатоліївна, Дячук Людмила Миколаївна – представники Турійського представництва Фонду.

Працівники лікарні подякували Фонду за допомогу та сприяння в закупівлі дефібрилятора та інгаляторів, які вже працюють і допомагають лікувати та рятувати життя жителям Турійщини. Також на зустрічі було обговорено наявні проблеми і можливості щодо подальшої співпраці з фондом для закупівлі на лікарню необхідного обладнання.

За ініціативи рентген-лаборанта Марчука Юрія Захаровича ініціювалось питання щодо придбання такого апарата, як холтерівський ЕКГ-монітор, який дозволить на порядок підняти діагностику серцевих захворювань.

Після зустрічі всі люди розійшлись по робочих місцях з гарним настроєм і надією на покращення, оскільки Фонд Ігоря Палиці вже доказав, що вони допомагають не тільки на словах.