Комунальне підприємство "Турійська лікарня планового лікування"

Міжнародний день медичної сестри!

Щиро вітаємо  із професійним святом – Міжнародним днем медичної сестри!

     Серед усіх професій, які є в охороні здоров’я, наймилосерднішими справедливо вважають фах медсестри, акушерки, фельдшера. 

     За Вашу невтомну  працю, що межує з героїзмом – низький Вам уклін і найкращі побажання. За Вашу скромність і вірність обов’язку – честь і шана. За Ваші недоспані ночі нехай віддячить Вам доля сторицею радості, добра і любові. І нехай Ваша праця ніколи не буде непоміченою в суспільстві, якому Ви віддаєте роки свого життя і звитяжної праці.

 Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, миру, поваги, успіхів та оптимізму!

Є  професії, представники яких особливо заслуговують мати власні свята. До їх числа, поза сумнівом, належать  медсестери та медики  споріднених професій. Тож цілком справедливо 12 травня стало днем пошанування  сестер медичних.  

Незважаючи на всі складнощі роботи, люди цієї професії володіють особливим теплом та любов’ю до своєї справи. Вони завжди повинні бути терплячкими, чуйними, доброзичливими, приходити на допомогу, розуміти проблеми пацієнтів та полегшувати їхні страждання. Саме такий медсестринський колектив підібрався у КП «Турійська лікарня планового лікування».

Тож це не просто професія, а стан душі, коли перебуваючи поруч з хворими, медики поєднують в своїй роботі відповідальність та професіоналізм, доброту та піклування, До дня медичної сестри за професіоналізм, відповідальність у роботі почесні грамоти адміністрації лікарні та профспілки отримали сестра медична поліклінічного відділення Людмила Ткачук, сестра медична соматичного відділення Ольга Ковальчук, брата медичний-анестезист Олександр Садура та брат медичний з фізіотерапії Олег Рига.

З нагородами Вас, а усіх медсестер - з професійним святом!