КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТУРІЙСЬКА ЛІКАРНЯ ПЛАНОВОГО ЛІКУВАННЯ"

МИ НАДАЄМ ПАЛІАТИВНУ ДОПОМОГУ ВАЖКОХВОРИМ

КП "Турійська лікарня планового лікування" заключено договір за Програмою медичних гарантій за пакетами медичних послуг "Мобільної та стаціонарної паліативної медичної допомоги дорослим та дітям".

Завданням цього типу допомоги є полегшити симптоми і зменшити страждання від серйозної хвороби. Мета — покращити якість життя як пацієнта, так і сім’ї, рідних та близьких.

Паліативні хворі – пацієнти усіх вікових груп, які страждають на злоякісні новоутворення у ІІІ-ІV стадії захворювання, ВІЛ-інфекцію/СНІД, вроджені вади розвитку, серцево-судинні, неврологічні, респіраторні, атрофічно-дегенеративні та інші прогресуючі захворювання та посттравматичні стани, що не можуть бути вилікувані сучасними і доступними методами та засобами, і супроводжуються вираженим больовим синдромом, тяжкими розладами життєдіяльності. Потребують кваліфікованої медичної допомоги, догляду, психологічної, соціальної, духовної та моральної підтримки у термінальній стадії захворювання або за умови обмеженого прогнозу життя, сумнівному прогнозі одужання чи покращення стану або повноцінного відновлення функцій життєдіяльності.

Більш детальну інформацію ви можете отримати за телефонами:

0673081284

0678853080