Комунальне підприємство "Турійська лікарня планового лікування"

Зустріч з меценатами

У Турійській районній лікарні медперсонал закладу спільно із депутом обласної ради В’ячеславом Рубльовим обговорили потреби установи та майбутню спільну роботу.
Зустріч відбулася 28 листопада в конференц-залі закладу. 
Виступили лікарі ЦРЛ з подякою за отримане обладнання та розказали про окремі випадки, коли завдяки йому вдалося не тільки вилікувати, а й врятувати людям життя – а це головне в нашій роботі.
«Ми завжди виконуємо обіцяне, – зазначив радник голови обласної ради В’ячеслав Рубльов. – Однозначно будемо допомагати медзакладу, хоча, на жаль, нам не все по силам. Поступово намагаємося сприяти у придбанні сучасної техніки та виконанні косметичних ремонтів. Усе залежить від активності працівників. Якщо кожен буде якісно виконувати роботу і проявляти ініціативу, тоді буде результат».
Вячеслав Рубльов закликав медичних працівників стимулювати районну владу до співпраці з облрадою, 
«Ініціативний колектив, який працює над підготовкою проектів спільно з фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», може взяти участь у конкурсі та залучити кошти обласного бюджету для вирішення нагальних проблем закладу. Спільними зусиллями будемо на прикладі Волині показувати, чого можна досягати в Україні та разом змінюватимемо нашу країну на краще», – підсумував він.